Plug-ins zijn toevoegingen aan je bestaande WordPress website. WooCommerce is een hele bekende plug-in met uitgebreide e-commerce functionaliteit, maar naast WooCommerce zijn er nog veel meer superhandige plug-ins.

Alleen al in de Plugin Directory van WordPress vind je 4000+ plug-ins die het gebruik van jouw WooCommerce webshop een stuk makkelijker maken en die je webshop hele handige extra functionaliteit geven. Maar naast deze directory zijn er nog veel aanbieders die plug-ins hebben gerealiseerd. In mijn 30 dagen WooTips ontvang jij dagelijks een e-mail met daarin een handige tip voor een WooCommerce plug-in. Ik vertel je precies wat je met de plug-in kunt doen en hoe je deze installeert. Je kunt vervolgens natuurlijk helemaal zelf bepalen of je de plug-in wilt gaan gebruiken.

Ik zoek voor jou de beste plug-ins en test ze waar mogelijk ook zelf uit. Mijn ervaring deel ik met je in de WooTips die je helemaal vrijblijvend kunt ontvangen door het invullen van je naam en e-mailadres in onderstaand formulier.