In een ver verleden deed ik de opleiding Economisch-Linguïstisch op de HEAO-Arnhem (nu is dat International Business Languages). Na het behalen van mijn diploma in 1997 ging ik aan het werk als marketeer bij een softwarebedrijf. Helaas ging het bedrijf failliet en ik kwam terecht bij een technische groothandel als marketeer. Hier heb ik een tijdje gewerkt, met een korte tussenstop bij het vorige bedrijf dat een doorstart maakte die niet erg succesvol bleek, maar ook de technische groothandel ging failliet. En dit gebeurde toen ik 5 maanden zwanger was, maar inmiddels ook een eigen bedrijf had gestart: INNONET.

Tijdens de zwangerschap maar ook in de jaren daarna werkte ik vooral voor mezelf. Ik bouwde websites en webshops, eerst met een eigen CMS, daarna met osCommerce en uiteindelijk kwam ik uit bij WordPress. Hier heb ik heel veel ervaring mee opgedaan, zowel met WordPress als met WooCommerce. In 2015 ging ik terug in loondienst bij 3w Media en Prosuco, uiteraard weer als marketeer. Bij dit bedrijf heb ik de kans gehad te groeien op persoonlijk gebied en qua kennis.

In oktober 2023 ben ik als Head of Sales & Marketing gestart bij VIP Marketing. Hier werk ik met een mooi team aan de marketing van heel veel verschillende bedrijven. We hebben mooie ambities die we met het team en een supersnel CMS als uitstekende basis zeker gaan behalen.

Naast mijn werk in loondienst heb ik me met INNONET als zelfstandig ondernemer verder ontwikkeld op gebied van online marketing voor WooCommerce webshops en affiliate marketing. Ik ben dol op side hustles en heb er eigenlijk veel te veel, maar vind ze allemaal leuk.

Nog wat feitjes over mij

  • Moeder van de 3 beste zoons
  • Verliefd op mijn lieve vriend
  • Christen
  • Bestuurslid bij Gospelkoor Revelation & Stichting Buitenzorg
  • Overdag dol op koffie, hagelslag en sushi
  • ’s Avonds dol op een wijntje met chips, hapjes etc
  • Sinds 2023 op vakantie met de caravan, maar ook city trips zijn favoriet