Er zijn mogelijkheden genoeg om een succesvolle webshop te runnen, maar weet jij waar jouw kansen liggen? En grijp je de kansen vervolgens? Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvolle webshop op te zetten. Kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken van iemand die veel ervaring heeft met WooCommerce en een passie heeft voor Online Marketing? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

De WooCommerce Academy is er speciaal voor mensen die meer resultaat willen behalen met hun WooCommerce webshop. Het maakt niet uit of je net begint met je webshop of al jaren bezig bent. De WooCommerce Academy is er voor iedereen met een WooCommerce webshop, ongeacht product of dienst, doelgroep of huidige omzet.

Wil jij een boost voor je WooCommerce webshop? Kies dan voor de WooCommerce Academy!

Als enthousiast gebruiker van WooCommerce heb ik heel veel tijd besteed aan het zoeken naar thema’s, plug-ins en functionaliteit die ik graag in mijn webshops wilde gebruiken. Daarnaast houd ik me zeer actief bezig met Online Marketing en heb ik veel ervaring met het verbeteren van de resultaten van webshops. Alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik graag met jou delen in de WooCommerce Academy.

  • Online modules, bestaande uit een video, tips en to-do’s dus superpraktisch om direct aan de slag te kunnen
  • Groeiende bibliotheek met stap-voor-stap tutorials
  • Online forum voor deelnemers waar je direct je vragen kunt stellen
  • Wekelijks nieuwe tips, motivatie en inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt

Simpelweg maakt WooCommerce Academy het eenvoudiger om je webshop zo in te richten als je wilt met de juiste uitstraling en functionaliteit. Bovendien help ik je met heel veel informatie op het gebied van Online Marketing voor je WooCommerce webshop. Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module op het gebied van Online Marketing. Bovendien heb je direct na je aanmelding toegang tot ons groeiende archief met artikelen, links en video’s over WooCommerce. Heb je een vraag? Dan stel je deze eenvoudig in het forum waar ik dagelijks actief ben met het beantwoorden van al je vragen.

Module 1: Zoektermonderzoek

Ontdek op welke zoektermen je nou echt gevonden wilt worden.

Module 2: Hoe wordt mijn webshop beter vindbaar?

Praktische tips die je webshop optimaliseren voor Google.

Module 3: Meten = Weten

Na 2 praktische onderwerpen gaan we vandaag aan de slag met Google Analytics om een nulmeting van je webshop op te stellen.

Module 4: Social Media

Meer over social media kanalen en het gebruik hiervan voor je webshop

Module 5: Content Planning

Meer structuur in de content van je webshop.

Module 6: SEO software

Superhandige tip voor gratis SEO software. Ik laat je precies zien hoe je dit installeert en gebruikt.

Module 7: AdWords

Kennismaking met AdWords met veel tips

Module 8 en verder: …

Wordt nog ingevuld