Steeds weer is één van mijn voornemens om mijn content planning beter op orde te hebben. Bij mijn klanten raad ik altijd aan om een content planning te maken en houd ik ze daar ook aan. Bij mijzelf ontbreekt het nog wel eens. Terwijl ik van klanten dan juist wel weer positieve feedback terug krijg. Voor de WooCommerce Academy heb ik de content planning overigens wel goed gestructureerd omdat er zoveel soorten content zijn in deze site en het overzicht anders compleet mis loopt.

Ik denk dat je na het kijken van de video ook wel door hebt dat content planning belangrijk is. Onder de video heb ik nog een aantal extra tips vermeld en ik hoop dat je de module over Content Planning nuttig en leerzaam vond.

Content planning plug-in

Met de Editorial Calendar plug-in kun je berichten heel goed inplannen.

Handige links

Tools

To Do:

Wat lijkt jou een handige tool om je content planning in te gaan maken? Kies je voor een papieren versie of ga je voor een Excel document of Google Calender? Elke methode heeft wat mij betreft voor- en nadelen en die zijn voor iedereen weer verschillend. Bedenk dus goed welke methode van content planning voor jou werkt. En dan ga je natuurlijk aan de slag met jouw content planning.

Meer lezen?