Setup Menus in Admin Panel

WooCommerce SEO is een online programma dat jou helpt bij de zoekmachineoptimalisatie van jouw WooCommerce webshop. Van zoektermonderzoek tot content marketing laat ik je allerlei praktische tips zien die ervoor gaan zorgen dat jouw website beter gevonden gaat worden in de organische resultaten van zoekmachines als Google.

 

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Het is het proces om bezoekers naar je webshop te trekken via de gratis, organische resultaten van een zoekmachine.

 

Het programma WooCommerce SEO bestaat uit 10 online modules. Na je aanmelding heb je direct toegang tot de 1e module die over zoektermonderzoek gaat. Gedurende 10 weken krijg je wekelijks toegang tot een nieuwe module. Elke module sluit af met een opdracht zodat je ook direct in de praktijk aan de slag kunt met de theorie. Al je vragen kun je in het forum van de WooCommerce Academy stellen waar ik zelf ook dagelijks actief ben. Je kunt alle modules gewoon thuis volgen op het moment dat jou uitkomt. Ook kun je alles zo vaak je wilt terugkijken en teruglezen. Bestaande modules worden regelmatig met extra informatie uitgebreid die dan uiteraard voor alle deelnemers beschikbaar is. Als bonus ontvang je een handige content planner.

WooCommerce SEO is een interessant en leerzaam programma voor iedere ondernemer die beter gevonden wil worden in de organische resultaten van Google, maar hierbij wel wat ondersteuning kan gebruiken. Het programma is erg op de praktijk gericht en kan in elke branche worden toegepast.

Wil je meedoen? Naast leerzaam is het programma ook een superleuk en gaat dit je zeker helpen om beter online gevonden te worden.

WooCommerce SEO – inhoud van het programma

Onderstaand vind je de 10 modules van mijn online programma WooCommerce SEO. Wekelijks ontvang je toegang tot een nieuwe module en direct na je aanmelding kun je al aan de slag met Module 1: het zoektermonderzoek.

 1. Zoektermonderzoek
 2. Landingspagina’s
 3. Meten = Weten: Google Analytics
 4. Technische optimalisatie
 5. Productpagina’s optimaliseren
 6. Lokale SEO
 7. Linkbuilding (intern en extern, affiliates)
 8. Conversie Optimalisatie
 9. Video SEO
 10. SEO Tools die ik bijna dagelijks gebruik

Cursusoverzicht

Module 1 00:00:00
Module 2: Online vindbaarheid 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
 •  227,00  197,00
 • 4 uren
8 DEELNEMERS

  Setup Menus in Admin Panel

  X